Navigacija: Oglasi.org > Uvjeti >

Uvjeti korištenja

Poštovani posjetitelji, molimo Vas da pažljivo pročitate pravila i uvjete korištenja stranica oglasi.org:

IZMJENE 2014:
Novi uvjeti od 1.1.2014:
- Možete predati 5 oglasa u jednu kategoriju.
- Za predaja oglasa potreban je E-kod (mala provjera, identificiranje oglasnika da unese točnu Email adresu)
- Obavezno unošenje oglasa u ispravnu kategoriju
- Zabrana dupliciranja oglasa u istoj kategoriji, u protivnom svi oglasi oglašivača će biti obrisani.

Pristupanjem i korištenjem sadržaja stranica oglasi.org stupate u ugovorni odnos s Oglasi.org i potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i suglasili se da će Vas ovi uvjeti obvezivati, te prihvaćate pravila i uvjete navedene u tekstu kako slijedi. Ako se na bilo koji način ne slažete i ne prihvaćate sljedeće uvjete, primite na znanje da Vam nije dopuštena uporaba stranica Oglasi.org oglasnika.

Svi oglasi i informacije vezane uz oglašavanje dolaze od treće strane (u daljnjem tekstu: oglašivača). Oglašivač je isključivo odgovoran za sadržaj oglasa što uključuje odgovornost za istinitost, točnost, cjelovitost i kvalitetu informacija i sadržaja oglasa, za obveze koje proizlaze iz sadržaja oglasa, te odgovornost za povredu autorskih prava i drugih prava intelektualnog vlasništva trećih osoba. Isključena je bilo kakva odgovornost Oglasi.org za sadržaj oglasa. Oglasnik je u mogućnosti predati oglas bez registracije, ali se IP adresa i Email čuva u slučaju zloupotrebe.

Oglasi.org kao oglasnik prema članku 20. stavku 6. Zakona o medijima nije dužan provjeravati istinitost i vjerodostojnost objavljenih oglasa te prema, Zakonu o elektroničkoj trgovini članak 18., stavak 1., nije odgovoran za sadržaj pohranjenih podataka.

Uporaba stranica Oglasi.org ne čini istog odgovornim za prodaju/kupnju, niti je isti dio prodajnog procesa.

Oglasitelj bi se uvijek morao imenovati u svrhu vjerodostojnosti samoga oglasa. Oglasi.org nije u vezi s autorima objavljenih oglasa niti je odgovoran za sadržaj, točnost oglašenih podataka i eventualne štetne posljedice proizašle iz oglasa. Oglasi koji sadrže nezakonitosti, pornografiju, diskriminiranje ili na drugi način iritiraju posjetioce te se čine ilegalnim su zabranjeni. Identitet oglašivača se može ustanoviti putem IP-adrese!

Naslov oglasa mora jednostavno opisati stvar/uslugu koja je predmet oglašavanja. Dozvoljeno je samo oglašavanje oglasa vezanog za izabranu kategoriju. U jednoj kategoriji je dozvoljeno samo jedan pet oglasa, ali se može predati u više gradova. Nije dozvoljeno kopirati sadržaje tudjih oglasa. Sva prava na text u vašem oglasu objavljenom na oglasi.org prepuštate nama. Oglasi.org ne isplaćuju naknade za oglase koji u slučaju tehničkih ili ljudskih grešaka postanu neaktivni ili obrisani.

Želimo Vam uspješno oglašavanje.

Podrška - samo jedan klik

Ukoliko smatrate da je Oglasi.org korisna web stranica, podržite nas:

Samo jedan klik - Hvala.